tswirek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dzień dobry, nagranie pracy silnika MIV, 25k przebiegu. Wymiana oleju była przy 13k, za chwilę kolejna - nic nie ubywa, jest full. Po otwarciu maski mam wrażenie że silnik "cyka" trochę bardziej niż wcześniej - we wnętrzu samochodu tego nie słychać. A może po prostu nudzę się i się czepiam ? Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometon Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Też mam silnik 1.2 TCE tylko że 100km. Cyka tak samo. Przebieg 31 tyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Mam taki sam silnik. Moim zdaniem jest całkowicie normalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Normalna sprawa w 1.2. Podobnie jest zresztą w 1.33 ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tswirek Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dzięki, niezbyt często zaglądam pod maskę Ktoś powie, że niemożliwe w renault Dziękuję, niech więc dalej cyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario111 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 TTTM na cale szczęście w kabinie tego nie slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi