47Walc35 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Cześć Wpadła mi w oko ta sztuka https://www.otomoto.pl/oferta/renault-fluence-renault-fluence-2-0-140km-157tys-salon-pl-2-wl-idealny-stan-lpg-ID6CVn24.html Co sądzicie? Wygląda nieźle. Bagażnik, a właściwie dostęp do niego mi nie przeszkadza. Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Silnik na manualnej regulacji luzu zaworów (szklanki Nissan). Głowica już po remoncie (ile przejechane od remontu). Gaz BRC (będzie robił koszta). ciekawe ile wtryski mają już nakulane? Tylne tarcze mogą być do zmiany. Trzeba zwrócić uwagę też na przód. Za niedługo wymiana butli. W jakim stanie jest łańcuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Auto dostępne tylko z automatyczną przekładnią CVT ; 1/ O ile silnik bez problemu przejeżdża 250-300 tys. km ; - wymienione sprzęgło z kołem dwu-masowym wg; informacji z ogłoszenia, 2/ To skrzynia może zacząć niedomagać w granicach 200.000 km , - naprawa to ok; 2 - 3 tys. zł ; części zamienne, tylko w oryginałach w ASO, albo elementy używane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Takie zdania jak to "ciągnie od dołu, dużo lepszy niż awaryjne 1.6 w benzynie albo 1.5 dci" nie wzbudzają moje zaufania do kupującego... dziwne ze zadbane 1.6 z podobnego rocznika jest droższe niż jego świetnie dopieszczone 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47Walc35 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dnia 28.04.2020 o 19:04, Andrzej-2010 napisał: Auto dostępne tylko z automatyczną przekładnią CVT ; 1/ O ile silnik bez problemu przejeżdża 250-300 tys. km ; - wymienione sprzęgło z kołem dwu-masowym wg; informacji z ogłoszenia, 2/ To skrzynia może zacząć niedomagać w granicach 200.000 km , - naprawa to ok; 2 - 3 tys. zł ; części zamienne, tylko w oryginałach w ASO, albo elementy używane. No właśnie. Silnik z przebiegiem jeszcze w miarę, a już sporo robione było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 O kurcze, jutro idę wycałować swojego Fluenca. Mam podobny przebieg, gaz i jak napisali w ogłoszeniu ten gorszy silnik 1,6 :). Jeszcze nic nie robiłem poza eksploatacją, a tu 12 tyś zł wydali na naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi