superkita007 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Witam wszystkich Jakiś czas temu wymieniłem oświetlenie wnętrza na led - wszystko było ok. Po odpięciu kremy pojawił się komunikat skontroluj oświetlenie. Jak go skasować za pomocą DDT4ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Kasuje się jak każdym innym programem. Najpierw odczytać błędy klikając w serduszko a następnie o ile dobrze pamiętam kliknąć clear DTC na rozwiniętej liście błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superkita007 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Hey Próbowałem ale niestety wyskakuje jakiś error, że nie można wykasować DTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zainstaluj na androida Pyclip, przeskanuj samochód i może tym programem usuniesz błąd. Jest prosty w obsłudze. Może być też usterka w oświetleniu i dopóki jej nie usuniesz to błędu nie wykasujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superkita007 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Byłem dziś u znajomego na komputerze nie do Renault ale zawsze Wyszło że mam błąd multipleksu lampy xenonowej mimo że nie mam xenonow tylko zwykle lampy. Wychodzi na to że coś się poprzestawiało po odpięciu akku Czy można to jakoś dezaktywowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Masz ddt4all więc sprawdź konfigurację licznika. Nie jestem na 100 % pewny ale chyba parametr LBCS zaznaczony na "avec" powoduje ten błąd. Sprawdź jak masz to u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superkita007 Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 aniewa Bardzo Ci dziękuję to było to:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Sam nie byłem do końca pewny co oznacza ten parametr ale teraz to już wiadomo na 100 %. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi