snypes Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Witam po 6 latach chciałbym powrócić do rodziny w wariancie rodzinnym. Zaczynałem 9 lat temu i przez 3 lata byłem posiadaczem Megane ph-I Fl-II. Tak jakoś wyszło jak w życiu człowiek poznał Włoszkę w postaci AR 156 i na 6 lat się z nią związał. Teraz gdy człowiek założył rodzinę doczekał się dzieciaków , zaczął doceniać inne atuty samochodu stąd moja gorąca prośba o sprawdzenie pewnego rodzinnego wehikułu z Lublina. Oto link... https://www.otomoto.pl/oferta/renault-grand-scenic-2-0-benzyna-automat-ID6CWytp.html będę zobowiązany za pomoc w sprawdzeniu mam nadzieję mojego nowego autka. Jeśli to czytasz i możesz pomóc, zrób to. Chciałbym wystartować jak najszybciej żeby nikt nie sprzątnął mi dobrego wozu z przed nosa. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Edytowane 13 Maja 2020 przez snypes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Silnik Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snypes Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Zdjęcia zrobione w bardzo kiepskim oświetleniu i mało widać. Dodatkowo z ceny poszedł dość mocno bo widzę że startował od 21900. Dla mnie podejrzanie wygląda lewy przód i cała prawa strona. Brak kołka w tylnym zderzaku. Dodatkowo automat CVT, nie każdemu przypada do gustu. Wnętrze dość brudne, słabe wyposażenie i wersja 5 miejscowa. Słabo to wygląda, ale jeżeli nie masz daleko to można oglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Może warto poprosić osobę o zdjęcia ze zakupu w Szwajcarii? W opisie ma o tym wspomniane: "Posiadam zdjęcia z zakupu w Szwajcarii." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi