yoggie Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Witam, chcę podpiąć sobie auxa, ale nie wiem czy moje radyjko je obsługuje. Zrobiłem zdjęcie styków i widać, że jest jedno wolne miejsce na kostke. Czy to piny na kostke aux? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Nie, to gniazdo dla zmieniarki płyt. Z tego co widzę, masz radio Tuner List, czyli nie ma opcji podłączenia AUX. Musiałbyś zmienić na Update List, tam jest dodatkowe gniazdo na AUX z tyłu (potrzebny kabelek). Zapomniałem dodać, że to drugie radio nie jest plug&play. Trzeba zmienić wyświetlacz w daszku i trochę z kabelkokogią się pobawić. Edytowane 13 Maja 2020 przez droopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoggie Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 27 minut temu, droopy napisał: Nie, to gniazdo dla zmieniarki płyt. Z tego co widzę, masz radio Tuner List, czyli nie ma opcji podłączenia AUX. Musiałbyś zmienić na Update List, tam jest dodatkowe gniazdo na AUX z tyłu (potrzebny kabelek). Zapomniałem dodać, że to drugie radio nie jest plug&play. Trzeba zmienić wyświetlacz w daszku i trochę z kabelkokogią się pobawić. Czyli tak naprawdę musiałbym wymienić całość, radio i wyświetlacz. Z tego co widzę używka radio i wyświetlacz AFFA2 to koszt około 70 zł, więc w sumie warto się chwilę pomęczyć z kabelkami. A co z pilotem przy kierownicy, kostka będzie pasować czy też trzeba kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Temat ten był intensywnie poruszany na forum swego czasu. Poczytaj sobie po prostu ten wątek: Masz tam wyświetlacze, schematy podłączenia, szczególnie polecam ten mój, bo sprawdził się u mnie i u paru innych osób. Ja zamontowałem wyświetlacz z pomarańczowym podświetleniem, jak w PHI. Ten z białym podświetleniem z PHII może nie pasować do daszka z PHI, nie jestem pewny. Co do wtyczek, kupując wyświetlacz poproś sprzedającego, żeby zostawił obciętą wtyczkę. Są inne i to właśnie tam jest główna kabelkologia, przestawianie pinów. Pilot zostaje, będzie działać, tylko w żółtej wtyczce przy radio też trzeba się z kabelkami pobawić, masz w schematach wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoggie Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Dnia 14.05.2020 o 12:04, droopy napisał: Temat ten był intensywnie poruszany na forum swego czasu. Poczytaj sobie po prostu ten wątek: Masz tam wyświetlacze, schematy podłączenia, szczególnie polecam ten mój, bo sprawdził się u mnie i u paru innych osób. Ja zamontowałem wyświetlacz z pomarańczowym podświetleniem, jak w PHI. Ten z białym podświetleniem z PHII może nie pasować do daszka z PHI, nie jestem pewny. Co do wtyczek, kupując wyświetlacz poproś sprzedającego, żeby zostawił obciętą wtyczkę. Są inne i to właśnie tam jest główna kabelkologia, przestawianie pinów. Pilot zostaje, będzie działać, tylko w żółtej wtyczce przy radio też trzeba się z kabelkami pobawić, masz w schematach wszystko. dobra dzieki mozna zamknac B) Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy1982 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Prosze o manual do wymiany radia w megane 2 2004r na update list? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi