Komarek Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Mam wielką prośbę do użytkowników 1.5 dci Potrzebuje zdjęcie bezpieczników z komory silnika , skrzynka koło akumulatora. Tych na wierzchu , z wentylatorów. Sprawa bardzo istotna , dlatego wdzięczny będę za pomoc ( A i potomni zapewne również) Z góry serdecznie dziękuję Podesłane przez kolegę. Edytowane 16 Maja 2020 przez Komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walis70 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Ma ktoś może schemat tych bezpieczników oraz ich wartości. Interesuje mnie ten czerwony, na którym nie widać wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Ten czerwony ma mieć wartość 40 A. Zabezpiecza zasilanie części większego modułu z bezpiecznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walis70 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Serdeczne dzięki.U mnie jest 10 ampera .Dwa razy mi już wywalił i nie mogłem odpalić Wyrzuciło mi wiele komunikatów . Ale włożyłem 10tke bo taka była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi