n1gdy Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Witam. Mam następujące pytanie a mianowicie : czy jest i czy się opłaca dołożenie systemu hands free w megane 3 ph I ? Sprawdziłem ostatnio auto i mam przy uch luźną niebieską wtyczkę od tego systemu oraz w instalacjach drzwi mam również wtyczki do ich podłączenia. Dokupienie i podłączenie już do wyprowadzonej seryjnie instalacji 3 anten i jednej do bagażnika od tego systemu to jest żaden problem, jak również wymiana klamek i stelaży oraz zaślepek w drzwiach. Najbardziej mnie zastanawia fakt iż moje UCH nie posiada wyjścia na tą niebieską wtyczkę i teraz jest pytanie jak to zrobić żeby to zagrało ? wymiana samego UCH ? Edytowane 26 Maja 2020 przez n1gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 UCH musi mieć niebieskie gniazdo bo ono obsługuje HF. Pozostaje wymiana i programowanie kart. Chyba nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 UCH również zdobyłem z auta co wziąłem te wszystkie rzeczy do systemu hands free. Najbardziej mnie zastanawia programowanie tego UCH do mojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi