oscharek Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) Cześć, znalazłem jakąś ciekawą ofertę z felgiami do Megane, ale felgi te są ciut zniszczone i mam pytanie - czy ktoś ma doświadczenie z naprawą takich felg? Z naprawą rantów? Jest to możliwe? Oferta, która mnie interesuje: https://allegro.pl/oferta/kola-felgi-renault-megane-iii-gt-18-opony-9462370636 Trochę się boję ubytków w tych felgach, nie wiem czy będzie się dało je wyważyć, czy ubytek nie jest zbyt poważny. Pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2020 przez oscharek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Nie są tragiczne, dobrze poszukaj w okolicy to znajdziesz zakład, który wykonuje takie naprawy. Kwestia kosztów. To musisz sobie przekalkulować Sprzedający pisze, ze jest uszkodzony rant ochronny, czyli 1 opona do wyrzucenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 w moich rejonach 150zl za sztukę renowacji. naprawa samemu może być upierdliwa. ostatnio majster druciarz na swoim kanale nagrywał jak sobie chciał odnowić felgi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi