rafa536 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Proszę mi powiedzieć czy to koło pasowe posiada tłumik drgań ? Takie właśnie posiadam i się zastanawiam Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez rafa536 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Krótkie pytanie - jeżeli zostało zamontowane koło pasowe bez tłumika wówczas jaki występuje objaw? Czy może być to takie "bulgotanie" podczas ruszania lub przy dodawaniu gazu na niskich obrotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa536 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Znaczy ja nic takiego nie mam ale tak delikatnie się buja na boki i nie wiem czy je wymieniać czy zostawić bo wiadomo jak się gazu doda już jest w lini prostej beż bujania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooboostank Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Dnia 5.08.2020 o 19:23, rafa536 napisał: Proszę mi powiedzieć czy to koło pasowe posiada tłumik drgań ? Takie właśnie posiadam i się zastanawiam Jak się czujesz po uruchomieniu silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi