sylwekdm Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 12 minut temu, Renia08 napisał: moduły bluetooth były jakieś droższe, w granicach 249zl. Oryginalny Staga tyle kosztował. Ja za "rzemieślniczy" dałem ok. 50 zł i kula do tej pory podpięty na stałe do auta. Dwa podłączenia i Tobie się zwróci - niż się kulać po gazownikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajmund Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 http://www.spzalakowo.eu/up/upload_files/IMG_20231111_162931.jpg Witam! Podepnę się pod temat. Czy takie czasy wtrysku są prawidłowe? Auto chodzi dobrze, ale ostatnio trochę więcej pali. REGULAMIN Forum się kłania pkt 6.0, a same zdjęcia można dodać na forum - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Przy tak postawionym pytaniu i danych które dostarczyłeś nie ma odpowiedzi na to pytanie. Auto chodzi dobrze jak sam napisałeś, więc czego poszukujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Jeśli nie ma błędu zapętlania wtryskiwaczy to jest ok. Ja osobiście bym podbił trochę ciśnienie na reduktorze do 1.15 lub 1.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi