Veranis Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Witam, jestem młodym kierowcą szukającym dla siebie autka. Upatrzyłem sobie Renault Megane II w zwiazku z czym chciałbym poradzić się kogoś z doswiadczeniem w tych modelach. Ponizej podałem dwie opcje, które mogę wybrać. Będę wdzięczny za doradzenie przy wyborze jednego z nich, jak również prosił bym o udzielenie porad, na co zwracać uwagę przy oględzinach itp. Jestem świadomy problemów tego modelu z elektroniką w zwiazku z czym najchetniej posłucham jak sprawdzić poprawność jej działania. 1.https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-lift-1-6-16v-klima-z-niemiec-zarejestrowana-nowy-rozrzad-zadbana-2006-ID6DiqdW.html#gallery-open 2.https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-swiezo-sprowadzony-lpg-sekwencja-oplacony-rejestracja-256zl-ID6DhrSu.html#bc05ef2f08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Niebieski ładniejszy. Do czerwonego na szybko zainstalowana instalacja gazowa. Lepiej gaz założyć samemu, mieć gwarancję i prawo wyboru komponentów instalacji a nie z najniższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Dziwne, bo w niebieskim jest kierownica plastykowa a wersja wyposażenia wskazuje na to, że powinna być w skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Kwestia nazewnictwa. Mam takiego poliftowego bez granych foteli a mam skórzaną kierownicę. Lusterko ściemnialne sam dołożyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Podobnej jakości jest skóra na kierownicy MII. Jedynie beżowa ulegała przetarciom. MIII to już inna filozofia budowy auta. Auto miało się zużyć w 10 lat. MIV to próba cofnięcia czasu. Lepsze materiały, ale to już nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi