Haifisch Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Laguna świetna. Chyba zostanie jednak 1.6 do zagazowania. Mam 1.4 TCe kupione już z gazem, zrobiłem w rok 25 tys km i złego słowa nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 No, taki dystans to ja w 3 lata rowerem przejeżdżam, fakt, jestem akurat zapaleńcem w tej materii. Przejedzie kolega 700-900 tys. km to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haifisch Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Dla mnie to dużo A panowie powiedzcie mi czy to jest to samo co ta laguna wyżej tylko z większą mocą i manualem i też nadaje się do gazu? Klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Tak to jest idealny silnik do gazu. 2.0t w lagunie czy 2.0 tce w meg. Ps. Byłem u nich raz oglądac taka. Cwaniaki przez telefon mówią że wszystkie papiery są po przyjezdzie nic nie ma. A sprawdzenie pojazdu tylko u ich ziomeczka na skp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haifisch Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Może bym się zainteresował i taką. Jeśli się nie zgadzają na sprawdzenie w ASO to już odpadają z miejsca. Kurcze sam nie wiem co wybrać. Nowych silników do gazu nie ma a w diesla jakoś ponownie nie chce się pchać. Miało być z początku jakieś 1.6 Sce z LPG ale mam mieszane uczucia. Z drugiej strony taka laguna to już ~10 letnie auto ale z dobrym motorem. Ciężkie czasy nastały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 jaki masz maksymalny budżet na auto - i ile później miesięcznie możesz na auto wydać ? Coś doradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haifisch Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Trochę mi się priorytety pozmieniały i zostało tak do 35~ z ewentualnymi oponami ubezpieczeniem i pierwszym serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 To kup żonie coś w ten deseń. Będzie zachwycona. Wygoda z dziećmi, foteliki itp, siedzi wyżej, wszystko widać. oczywiście to tylko przykład. Takich minibusikow jest więcej Cmax, itp itd. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-scenic-ponad-150aut-w-salonie-zapraszamy-7-dni-w-tygodniu-automat-navi-ID6DeHjF.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haifisch Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Ciekawa opcja. A jak z automatem w renault? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Jak w każdej marce, póki działa to działa zmienić olej i jeździć. Jak się wysypie to naprawić i jeździć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Przecież ten silnik z laguny to TCE z megane więc nie rozumiem stwierdzenia kolegi. Do tego ospała skrzynia biegów , waga auta i laguna jeździ ciut lepiej niż 1.6 w megance. Ten silnik tylko z manualna skrzynia biegów , trzeba uważać na koła pasowe , rozlatują się i robią dużo szkody pod maska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haifisch Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Jeszcze coś takiego znalazłem Klik i coś takiego Klik I szczerze mówiąc Peugeot dużo bardziej mi się podoba ale nie wiem jak z tymi motorami, dpfami i adblue Edytowane 11 Listopada 2020 przez Haifisch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi