Barnaba27 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Witam, jak w temacie mam problem z dostającą się wodą do bagażnika. Woda ścieka pod koło zapasowe. Sprawdziłem i wyeleminowałem trzecie światło stopu (uszczelniłem bo myślałem że to przez nie), uszczelkę od wycieraczki ten kołnierz na szybie. Nie mam już pomysłu. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Wymienić, uszczelnić odboje klapy bagażnika. Uszczelka, badziewie z pianki przepuszcza już wodę do bagażnika. Wymontować /są na zatrzaskach/ , potraktować sylikonem lub wymienić na nowe. Problem z wodą w bagażniku zniknie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas25 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Kolego a tylni spryskiwacz ci działa.u mnie w M3 spadł szlaufik i woda ciekła ciurkiem.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi