kuba130000 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 (edytowane) Jest gdzieś opcja włączenia wskazania poziomu oleju? Czujnik poziomu oleju jest, ale wskazania po wciśnięciu przycisku (zaraz po włożeniu karty/włączeniu zapłonu) brak. Kiedyś pokazywało normalnie stan oleju "komputerowo". Edytowane 6 Stycznia 2024 przez kuba130000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek93 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Ma ktoś instrukcje jsk włączyć wyświetlanie na ekranie nawigacji parametrów i komunikatów radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 (edytowane) Tu masz wszystko opisane i pokazane https://[ciach]-forum.pl/Watek-Komunikaty-z-radia-na-ekranie-nawigacji 😁 Edytowane 18 Stycznia 2024 przez wobli73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 To samo na tym forum: Wymiana radia - strona 39 - Car Audio (nagłośnienie, nawigacja) - FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsikorsky Opublikowano 1 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Witam. Można włączyć wentylator chłodnicy do przetestowania go? (chyba on mi bardzo głośno chodzi na zimnym) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Można sprawdzić. Pyclipem w "Wtrysk" - "AC executing test"-"kontrola silnika" -"parametry kierowcy"- "AC039 przekaźnik wentylatora duża prędkość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsikorsky Opublikowano 5 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Dzięki, ale wentylator na wolnych obrotach chodzi głośno, jak go chwyciłem za pióro to ma spory luz na boki, trzeba wymienić a dostęp słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 (edytowane) Czy aktywował ktoś TPMS w Megane 3 ph2? Czy jeśli kupię czujniki i je założę to będą działać po aktywacji w ECU Tweaker? Podobno w wersji z Hands Free będą. Czujniki kupione, założone. Wiem że trzeba aktywację zrobić w UCH i liczniku. Moja wersja M3 fabrycznie bez TPMS. Jeśli aktywuje to w licznik/zegar pojawią się koła z boku ikony pojazdu? No i w miejscu gdzie jest ikona TPMS ja mam ikonę akumulatora. Czy mój zegar nie będzie się kłócił? Czujniki aktywowane w UCH oraz w liczniku, niestety, ale po przejechaniu póki co 5 km nie rozpoznane. Megane 3 z HF. Pyclip nie rozpoznaje ID. Pojeżdżę parę dni i jak nie będzie zmian może kupię ten aktywator z Ali za 20 zł. Jaka jest w ogóle różnica w aktywowaniu w UCH pomiędzy with reset strategy a without reset strategy? Edytowane 13 Kwietnia 2024 przez AnTurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek-02 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zmieniło się coś w temacie monitorowania ciśnienia w ogumieniu. Da radę Ddt4all - Ecutweker to zrobić, mi akurat chodzi o wyłączenie M3 2015r. ? Czy tylko pozostaje CLIP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Godzinę temu, maniek-02 napisał(a): Zmieniło się coś w temacie monitorowania ciśnienia w ogumieniu. Da radę Ddt4all - Ecutweker to zrobić Raczej na 100 % te programy to zrobią. Jest kilka wątków o włączeniu/wyłaczeniu systemu monitorowania ciśnienia opon. Oczywiście z pomocą Elm327. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek-02 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 17 godzin temu, aniewa napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa A renolinka może znasz, też dałoby radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Nie znam renolionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek28 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Gdzie szukać zmiany sygnału dźwiękowego po zamknięciu auta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 W module UCH. Zakładka SES function configuration. Włączyć VSC-WAC-buzzer Inhibited. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek28 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 14 godzin temu, aniewa napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa To widziałem, ale tutaj można włączyć lub wyłączyć sygnał a mi chodzi o zmianę tego sygnału. W Lagunie mam podwójny klakson a w meganie brzęczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi