ktos1234 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Witam! Czy cena w ogłoszeniu jest normlana czy zaniżona będzie to moje pierwsze Reno więc nie mam pojęcia liczę na odpowiedź https://www.olx.pl/d/oferta/renault-megane-grandtour-1-5dci-CID5-IDGmvQh.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 To nie jest ten przebieg, raczej x2-3, ale to nic nie szkodzi. Nie ma tam żadnych pompowtrysków a najpewniej pani Agnieszka jest żona pana Mirka. Będzie Ci ciężko te naprawy zweryfikować, bo choć można odczytać na wtryskiwaczach daty ich produkcji, to wątpię by pozwolono zdjąć pokrywę. U mnie sprzęgło i turbo nie do końca nawet padło po 400k km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Turbo to zależy jak ktoś jeździł. Ale ja mam u siebie 225 tys i turbo trochę mokre ale ładuje dobrze. Dziwnie błyszczy się lewarek od biegów. Co do ceny nie jestem obiektywny bo wszystkie egzemplarze dla mnie w Polsce są drogie. Przywykłem do cen tych aut w Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktos1234 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Niby jak dzwoniłem to pani go posiada o 6 lat kupiła go w 2014 roku i posiada faktury na wszystkie wymiany co tam napisała w ogłoszeniu czyli wtryski, dwumas, i turbo Edytowane 5 Lutego 2021 przez ktos1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 @ktos1234 cena jest adekwatna do stanu. Natomiast dziwi trochę tyle dużych napraw przy tym przebiegu. Obecny przebieg można sprawdzić w CEPIK'u, ale co było wcześniej to nie wiadomo. To jest krajowe auto? Masz może VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktos1234 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 @Lionel2000 Auto sprowadzone z Francji postaram się ogarnąć vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Ja za swoja w Francji dałem 2100Euro w 2019 roku. za rocznik 2009 HB Ostatnio była też 2009r 1.9 HB za 2000 euro Możesz zakupić raport auta z Francji na auto dna. Na moim wyszło ze miała obcierkę w 2011 roku. Wtryski mogły być zmieniane. Moja trafiła po wycenie naprawy z sieci Norauto na szrot. Po sprowadzeniu okazało się ze 2 wtryski są uszkodzone. Prawdopodobnie przez uszkodzoną szybkozłączkę na filtrze przez co pompa zaciągała ogromne ilości powietrza. Edytowane 5 Lutego 2021 przez halas2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi