marzas Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Wymieniłem fabryczne radio na chińską stację multimedialną na androidzie. Weszła ona w miejsce fabrycznego wyświetlacza, wszystko działa przyzwoicie, mogę polecić. Denerwuje mnie jedak stare radio, które zostało odłączone przez co nie jest nawet podświetlone. Po wyjęciu go zostanie jednak luka. Na youtube znalazłem, że istnieją kieszenie montowane w miejsce fabrycznego radio (załączam screen). Czy ktoś z Was widział coś takiego? Przejrzałem całe allegro, aliexpress, ebay i niestety nigdzie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 ile kosztuje taka stacja audio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzas Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Z daszkiem i modułem can (sterowanie z kierownicy) od 100€, w zależność od konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 a zapytam jeszcze czy to cos robi lepiej albo innego niż telefon ? mam na myśli funkcjonalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rirju Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) Hej, udało Ci się znaleźć tą kieszeń? Sam jestem na etapie zamawiania stacji i szukam kieszeni. Jak nie znajdę to wyjmę radio zwymiaruje wnękę i wydrukuje na drukarce 3d jednak sporo z tym zachodu. Edytowane 30 Maja 2021 przez Rirju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Masz ramkę radia do kupienia bez problemu 1din. A już zaślepkę 1din też bez problemu znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rirju Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Też o tym myślałem, jednak boje się jakości tego plastiku całej konsoli środkowej. A że mam hands free to plastik nie jest porysowany. Dodatkowo wykonując to sam można byłoby się pokusić o przeniesienie kontrolek pasów i poduszki z wyświetlacza tak jak na zdjęciu powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zawsze możesz odesłać. Moje z kolei jest trochę powycierane wokół przycisku start/stop. Jak masz w dobrym stanie tą obudowę i jednak się zdecydujesz na 1din to może się słyszę na twoją ? Oczywiście jeśli będziesz chciał się jej pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rirju Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ostatecznie zostawiam plastik i zaprojektowałem półkę pod wymiar, trochę płytsza niż normalne bo duża wtyczka i oryginalny ekran jest włożony w konsole za półką. Kontrolek nie chciało mi się przenosić bo sporo z tym zachodu, a funkcjonalność niepotrzebna. Na święta kolega ma mi wydrukować ją z ABS u, pewnie zaszpachluje i pomaluje, żeby nie było warstw widac. Model podzielony na kieszeń bez "pleckow" i plecki które wkleje. Druk szybszy i kolega pierwszy raz będzie robil z ABS u, podobno trudniejszy materiał do druku. Dodam plik w stl tej kieszeni jak już dopasuje i będzie dobra wymiarami, miałem tylko suwmiarkę do pomiarów i boję się o te krzywe zrobione splinem na podstawie kilku punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobJ Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Cześć, udało się dopasować? Czy mógłbyś podrzucić .STL plik proszę. Mam chińska stacje multimedialną, ale mam problem z błędem poduszki powietrznej pasażera. Po podłączeniu oryginalnego wyświetlacza błąd znika. Czy ktoś miał podobny problem i go rozwiązał? Czy ma ktoś schemat okablowania radia (Megan MK3 2009 bez TomTom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampiria200 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 ja zamówiłem:) ali ramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rirju Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) Po przebojach z kolega, wiadomo jak to jest, pożyczyłem drukarkę i wydrukowałem model. Trochę wypada poprawić dolne krawędzie, ale ogólnie jestem zadowolony z efektów. Front pomalowałem żeby bardziej pasowało. Wieczorem wrzucę stl.. dodałem też podświetlenie, bo został mi jeden "projektor" z dołożonego oświetlenia ambiente. Chociaż je jeszcze obrócę żeby było bardziej przytłumione. W dniu 16.01.2022 o 10:19, RobJ napisał: Cześć, udało się dopasować? Czy mógłbyś podrzucić .STL plik proszę. Mam chińska stacje multimedialną, ale mam problem z błędem poduszki powietrznej pasażera. Po podłączeniu oryginalnego wyświetlacza błąd znika. Czy ktoś miał podobny problem i go rozwiązał? Czy ma ktoś schemat okablowania radia (Megan MK3 2009 bez TomTom) Z tego co pamiętam z innych wątków i tego co sam mam to oryginalny ekran musi zostać. Ja mam go schowanego w deskę rozdzielcza. Przez to kieszeń jest płytsza bo ekran za nią jest. Edit: Dodałem plik stl, jednak nie poprawiałem dolnej krawędzi. Pierwsza wersja stała się ostateczną. Wystarczająco dobrze to wygląda. wieczko.stl Kieszen.stl Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez Rirju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khyamil Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 W dniu 21.06.2022 o 15:02, vampiria200 napisał: ja zamówiłem:) ali ramka Wiesz jak podłączyć ten kabelek, żeby była informacja o pasach? Będę montował radio z androidem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi