basstek1 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Mam nietypowy przypadek. Podczas jazdy do 10km/h piszczy lewy przedni głośnik parktronika. Po sprawdzeniu wyszło,że moduł ma awarię. ktoś może naprawiał sam moduł lub posiada jakis opis do tego pinów. nr 259902114r. Edytowane 5 Marca 2021 przez basstek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Masz R-linka? Poniżej opis pinów modułu. 1 + po zapłonie zabezpieczone bezpiecznikiem f013 2 + brzęczyka f013 3 masa elektryczna tył strona lewa f013 5 sterowanie kontrolki systemu pomocy w parkowaniu f013 6 sterowanie brzęczyka f013 9 +czujnika zewnętrznego f013 10 -czujnika zewnętrznego f013 12 wyłączenie systemu pomocy w parkowaniu f013 13 sygnał tylnego prawego czujnika wewnętrznego f013 14 sygnał tylnego lewego czujnika wewnętrznego f013 15 sygnał tylnego lewego czujnika zewnętrznego f013 16 sygnał tylnego prawego czujnika zewnętrznego f013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Nie mam. Aktualnie jest Android, wczesniej carminat TT, a masz opis drugiego złącza. to co podałeś dotyczy tyłu... zapomniałem dodać, że chodzi o przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 1. Sygnał canl usterki tylnej przy niskiej prędkości 2. Sygnał wewnętrzny przedniego prawego czujnika 3 pomoc przy parkowaniu 3. Sygnał wewnętrzny przedniego lewego czujnika 2 pomoc przy parkowaniu 4. Sygnał zewnętrzny przedniego prawego czujnika 4 pomoc przy parkowaniu 5. Sygnał zewnętrzny przedniego lewego czujnika 1 pomoc przy parkowaniu 7. - czujnik przedni pomocy przy parkowaniu 8. Sygnał canh usterki przy niskiej prędkości 11. Sygnał głośnika przedniego 12. + czujnik przedni sytemu pomocy przy parkowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi