albert81a Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Witam, Czy można w inny sposób czy wymiana fotela na inny naprawić, nierówności fotela (lewy podtrzymujący boczek chyba jest nieco niżej niż prawy)? Często zdarza mi się jeździć na kilkugodzinne trasy i po 1h lewe udo zaczyna uwierać. Nie widać naocznego zapadnięcia lewej strony fotela, ale jak się siedzi dłużej to czuć? Czy wymiana fotela na inny z aukcji wymusza uwagi jeśli chodzi o kwestię bezpieczeństwa (weryfikowanie poduszek powietrznych itp.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Można wymienić piankę ,ja robiłem przy okazji ,ze względu na zniszczoną "skóre" na lewym boku siedziska i oparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi