Adamcieslak Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam.koledzy od niedawna jestem w posiadaniu megane 3 grandtour z 2011 r.zauwazylem że w górnej części wnęk drzwi są wstrzelone po dwie nitonakretki chyba m6.czy ktoś z was spotkał się z czyms takim w swoich autach?czy to jest fabryczne?jeżeli tak to do czego mają one służyć? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6, 5.7 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 One są do przykręcania bagażnika dachowego. Miałem okazję to montować x lat temu na praktykach w ASO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamcieslak Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dzięki kolego. W megane 2 czegoś takiego nie było i stąd moje zdziwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 W MII HB są pod zaślepkami dachu. W kombi nie było, ale był inny kształt relingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamcieslak Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Wcześniej miałem MII kombi i tego nie było,w związku z tym zacząłem się zastanawiać czy jest to fabryczne czy może ktoś tam już coś dłubał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris07 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Też u siebie to zauważyłem i zastanawiam się po co to dali. Skoro na dachu są dwa piękne relingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Aby bagażnik nie zsunął się z dachu. Końcówki relingu są z tworzywa. Mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris07 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 To się bagażniki jakoś dodatkowo przykręca? Ja zawsze miałem tylko takie na obejmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Kris07 Megane Grandtour miały też wersje bez relingów i podejrzewam, że wtedy musisz przykręcić bagażnik dachowy tak samo jak to ma miejsce w HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi