bigtomi Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Witam czy wie ktoś jak wyłączyć w renault Talisman tylne światła programem ddt4ll jak są zapalone dzienne z tyłu też się palą chodźi oto że gdy jes podpięta przyczepa kempingowa to palą wszystkie światła wiadomo jak zapala się mijania to wtedy niech się palą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 W module UPC zmieniasz wartość E_B_DRLwithTai z 1 na 0. W trybie Ensteina klikasz Send. UPC/EMM - USM CMF1 Sailing_B4 - Lights - Lights-configuration i w polu po prawej znajdujesz linijkę E_B_DRLwithTai. W niej zmieniasz wartość z 1 na 0 i zapisujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retip Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Prosze o kontakt w sprawie wylaczenia tylnych swiatel gdy pala sie przednie swiatla dzienne.Szukam kogos kto mi to wylaczy. Chodzi o Talismana z 2019 roku. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigtomi Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 A skąd jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 To nieopisana zaleta Renault, że palą się tylne światła postojowe. Ile razy widzę na drodze tojodę rano, kiedy jest jeszcze ciemno, nawet po wschodzie słońca, to te auta jadą bez "świateł". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Też pomyślałem że to zaleta czyli włączony tył przy dziennych. Gdy zobaczyłem tytuł wątku to myślałem że ktoś chce włączyć tę opcje a nie wyłączyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi