F1Ji Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, jestem w trakcie szukania Megane IV, wpadł mi w oko jeden egzemplarz ale wydaje mi się że ma on problem ze światłami do jazdy dziennej, czy ktoś może potwierdzić lub obalić moje przypuszczenia i ile ewentualnie kosztowałaby naprawa, z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Do wymiany moduł Led odkręcany od lampy- ma nr kat. Ponoć Ledy wytrzymują około 160 tyś przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrl_lp Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Tak jak pisze szwagier24a do wymiany moduł LED tej lampy. Miałem to po 45 tys. (wymiana gwarancyjna) nie znam niestety p/n tego modułu, ale cała operacja trwała może ze 2h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benker Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 nowy moduł ok 500 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi