langus Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 mp4witam, proszę o pomoc w ustaleniu co tak wali pojawiło się nagle podczas jazdy następnie wszystko zgasło i wywaliło prąd mimo że aku naładowany w 100% najprawdopodobniej dodatkowo wywalił główny bezpiecznik na plusowej klemie ale co się stało że silnik chodzi jak traktor ma ktoś pomysł? z góry dziękuje za wskazówki:) REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - Prezes mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Kolego, bardzo mało danych; - auto masz od nowości? - przebieg zweryfikowany? - czy jest olej, - czy olej ubywał? Co było robione ostatnio? Czy sprawna odma olejowa, turbina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
langus Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Kolego, gdybym wszystko wiedział o co pytasz byłbym idealnym handlarzem lub najlepszym mechanikiem:) po prostu wrzuciłem filmik jak to się zachowuje i jak ktoś wie lub miał podobny problem to odpowie logicznie jak nie to trudno... twoje pytania są co najmniej podobne do spisu powszechnego i co ma piernik do wiatraka nie wiem, po prostu wali jak czołg i tyle, olej ma nie ubywa i nigdy nie brał od wymiany do wymiany odma nawet nie wiem gdzie i co to jest uczyłem się innej profesji;) turbina hm... nie kopci auto jechało normalnie żadnych innych problemów gdybym miał słuchawki i głośną muzykę w uszach nawet bym nie wiedział że coś się dzieje, czy auto mam od nowości i czy przebieg zweryfikowany to pytanie niczemu nie służy ale dla twojej ciekawości mam je 13 lat i do tej pory było bezawaryjne wymiany co trzeba i olej co 10 tyś wszystko co w nim robiłem + trochę elektryki szyby, karta itp. W dniu 7.06.2021 o 23:52, langus napisał: mp4witam, proszę o pomoc w ustaleniu co tak wali pojawiło się nagle podczas jazdy następnie wszystko zgasło i wywaliło prąd mimo że aku naładowany w 100% najprawdopodobniej dodatkowo wywalił główny bezpiecznik na plusowej klemie ale co się stało że silnik chodzi jak traktor ma ktoś pomysł? z góry dziękuje za wskazówki:) REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - Prezes mp4 14 MB · 18 pobrań aku - to zdrobniale akumulator teraz będzie ok? innych błędów nie widzę no może przecinek w dwóch miejscach ale to chyba nie forum ortograficzno - interpunkcyjne tylko motoryzacyjne czy się mylę? naprawdę takie szczegóły są istotne???? REGULAMIN Forum się kłania pkt 1.5, 2.4, 5.7, 8.1 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 klepie jakby nie pracował na któryś cylinder. Odpal silnik i odpinaj po kolei wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi