Jcube Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0tbenzyna180kmmanualxenonoskoraserwisprzebieg-na-fakturze-ID6DUIMB.html#50cccd821d VIN: VF1KZ0K0642389009 Numer rej: WR913EP Data pierwszej rejestracji: 05/01/2010 Jutro jadę obejrzeć, ale przeglądając rocznik 2014 z 1.5dci nie wiem czy to ma sens. Jak będzie igła to mam zamiar kupić, co myślicie coś zwraca waszą uwagę? niestety aso zamknięte w weekend ? Wykupiłem przy okazji raport chyba git, przynajmniej tak twierdzi raport chociaż właściciele to dość długa lista ? 3 sprawdzenia w kwietniu potem nic, naprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jcube Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Czy to auto ma rlink? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Nie porównuj 2.0T z 1.5dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 odpuść sobie kolego ten samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jcube Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 19 godzin temu, omega napisał: Papuga Co z nim nie tak? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Trochę drogi jak na ten rocznik, i jeszcze ta januszerka, raz podaje przebieg 199,999 km żeby lepiej go lokowało, a w opisie 258000 km ( AUTOSTRADOWY! ) ? No i to auto nie ma rlink, zwykły tomtom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 13 godzin temu, Jcube napisał: Jak będzie igła to mam zamiar kupić, Silnik 2.0 /16 V/ TCe/ F4Rt - to najlepszy produkt reno; - moc, dynamika, przyspieszenie oraz trwałość to największe atuty tej jednostki ; - zawory -hydrauliczna regulacja, - wtrysk paliwa pośredni, - turbo; - włącza się już od 1200 obr./min, - M max = 300 Nm - uzyskujemy już przy 2250 obr/min , - po zakupie wymiana ; - rozrządu, - oraz elastycznego koła pasowego wału napędowego, - sprawdzenie auta - stacja diagnostyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 14 godzin temu, Jcube napisał: Jak będzie igła to mam zamiar kupić Te samochody tyle kosztują więc jak będzie ok to bierz. W podobnej cenie mojego brałem tylko z już udokumentowanym wymienionym rozrządem. 24 minuty temu, Andrzej-2010 napisał: oraz elastycznego koła pasowego wału napędowego, Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Powinno być ; wału korbowego silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jcube Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) Byłem auto zobaczyć , rozbita szyba , niedziałające czujniki parkowania , tylna klapa rdziewieje od wewnętrzej strony od dołu, dzrzwi pasażera i kierowcy strzelają przy otwieraniu, lusterko skrzypi przy składaniu, blok silnika z mocnym nalotem, śruby i niektóre zawiasy z nalotem rdzy. nie wiem czy kupiłbym za 18k. Tylny zderzak ociera o reflekor (ciasno) . nie stuka nic w zawieszeniu silnik ok. Odpryski lakieru Trochę przehypowane te 2.0tce jak dla mnie fajnie że ten silnik jest niezniszczalny szkoda tylko że cała reszta samochodu nie jest już taka trwała. Edytowane 10 Lipca 2021 przez Jcube brak przecinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Dla 13-letniego auta ; - te niedomagania, to małe usterki do szybkiego usunięcia 27 minut temu, Jcube napisał: nie stuka nic w zawieszeniu, silnik ok. Jaki stan hamulców?? Jaki stan środka auta? Zorientuj się ile kosztuje ; - wymiana rozrządu + koło pasowe oryginał wału, - wymiana szyby, Negocjuj cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 A jak stan blacharki? Mierzyłeś czujnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jcube Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 szybę ma wymienić, co do środka to skóra od boku fotela pęknięta standard, nie ma przecięć , weluron na podłodze i w bagażniku bez przetarć w niezłym stanie, skóra zmęczona , tylna szyba porysowana w 4 miejscach przez nieistniejące wycieraczki. odpuszczam całkowicie 2.0tce powybierane wszystko jak na promocji karpia w lidlu, dla mnie 25k to górna granica i też wymagania mam większe do takiego auta , skóra na kierownicy i gałce wymęczona, nie pamiętam żeby były jakieś przetarcia , przyciski nie powycierane, ale nie oszukujmy się nie ma opcji na negocjację ceny do 17k , 32% . musiałbym mu zaproponować 11k żeby takie coś wynegocjować . REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes 3 godziny temu, CzechuXX napisał: Papuga w paru miejscach sprawdzałem było ok ale to był jego miernik więc nie przywiązywałem do tego większej wagi wagi REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6, 5.9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi