misiek_k-ce Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Witam po drodze do pracy moim Megane 1.6 16v dzisiaj spotkała mnie niemiła przygoda. Ruszając ze skrzyżowania szarpnęło mi samochodem, silnik zgasł i poczułem zapach paliwa. Podniosłem maskę i zobaczyłem, że silnik jest mokry od spodu od paliwa. Czy ktoś z Was miał podobny przypadek? Czego mogę się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Podobny przypadek https://megane.com.pl/topic/56919-samozapłon-pożar-megane-ii-16-16v/page/15/?tab=comments#comment-598635 Sprawdź czy nie spadł wężyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k-ce Opublikowano 17 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 53 minuty temu, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - aniewa Wężyk wyskoczył i wyrzygał paliwo na silnik. Auto u mechanika na czyszczeniu silnika. Temat możemy uznać za zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Masz szczęście że tylko zgasł a nie skończyło się inaczej. Samo się to nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi