Gość Piotr.fy Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Drugi film o problemach z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Powiem szczerze, że zaimponował mi pan chęcią walki z systemem, ja tego u siebie nigdy w życiu nie miałem, zwyczajnie nie lubię się kopać z koniem, ale też z zasady mam inną filozofię życiową. U mnie jest tak, że zaczym podejmę jakąkolwiek decyzję, nawet ożenku to długo i wnikliwie temat analizuję. No cóż, jak sądy w Polsce działają, wiemy wszyscy, jak forum jeszcze z 10 lat podziała, to może się czegoś dowiemy. Tak po ludzku to mi zwyczajnie szkoda tych kierowników serwisów i mechaników ASO, bo co oni są winni? Pomysł kupy jest zawsze dobry, bo w kupie siła. Tylko jak się zbierzecie, to raczej do Francji powinniście wycieczkę zrobić i tam protestować i lać się z policją pod siedzibą Reno. Przykra ta cała sytuacja, ale taki mamy dziś świat, albo się w nim odnajdziemy własną mądrością, albo będziemy cały żywot kopać się z końmi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Pisałem, dwa lata temu, że to wielka niewiadoma. Ale co z 1.2 Tce się dzieje na grupach FB to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Przyczyną przybywania poziomu oleju jest benzyna, która jest dawkowana w dużej ilość do zarówno zimnego jak i do silnika rozgrzanego. Wgrywana aktualizacja oprogramowania delikatnie zmniejsza tą przypadłość. Wszystko przez rozgrzewania FAP. Przy krótszych odcinkach jazdy ciężko osiągnąć spalanie katalogowe. Jeżeli ktoś myśli, że to tylko w Renault to wyprowadzam Was z błędu: osobiście sprawdzałem Toyotę Corolle zbyt wolnossące 1.6 132 KM i Mazdę Skyactive G. Chyba jeszcze bardziej pachnie w nich benzyna w oleju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) [Wideo] Renault 1.2 turbo 50 000 km przebiegu i agonia Edytowane 29 Lipca 2021 przez Krzychu Poprawa widoczności linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi