Jump231 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Witam czy posiada ktoś z Was ścieżkę jak przestawić w ddt4all konguracje radia z navi na radio bez navi? Żeby można było ustawić zegarek? A wymieniłem radio z czarnego na srebrne z bt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Spróbuj według poniższego schematu. Oczywiście musisz mieć przejściówkę do połączenia multimedia renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Przejściówkę mam na mulimedia. Ale wchodząc tak jak pokazujesz po lewej stronie mam wszędzie no data Chyba mój kabel elm z przełącznikiem się popsuł bo nie wyszukuje multimediów. A resztę modułów tak w drugiej pozycji przełącznika Ale dzirkuje za ten schemat jeśli tylko zdobędę sprawny kabel ustawie sobie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 "no data" zazwyczaj oznacza brak połączenia z modułem. Włącz skanowanie modułów klikając na lupę. Jak znajdzie radio to przełącznik działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Mój głupi błąd dałem Zaplon a nie włączyłem radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi