Motofan46 Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Wymieniłem wysprzeglik wkładam już skrzynie ale nie wiem jak odpowietrzyć . Na wysprzegliku jest rurka jakby do wężyka na odpowietrzenie ale nie ma zaworka . Szukałem w Googlach ale takiego wysprzęglika nie znalazłem. Ktoś z was to robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullxda Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Wciska się te metalowe zabezpieczenie i wysuwa delikatnie przewod z plynem hamulcowym i pokaże sie wtedy odpowietrznik ,tylko delikatnie żebyś całego przewodu nie wyrwał bo ci płyn wyleci trzeba delikatnie 1-2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Widoczna rurka służy do odpowietrzania i połączy się z komorą wysprzęglika po delikatnym wyciągnięciu przewodu zasilającego. Wklejam link do tematu gdzie jest opisane jak odpowietrzyć sprzęgło. https://megane.com.pl/topic/48697-odpowietrzanie-sprzęgła/?tab=comments#comment-356143 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motofan46 Opublikowano 30 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Dzięki ANIEWA . Rozumiem ,że wystarczy ta twoja metoda prostsza ? Tak się zastanawiam czy odpowietrzy też między wysprzeglikiem a odpowietrznikiem . Wymieniałem go więc jest na sucho . Ten patent opisywany przez kolegę WOPA z korkiem i wytwarzaniem ciśnienia w zbiorniku płynu trochę bardziej skomplikowany . Strzykawki mam ale takiego korka na zbiornik płynu nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi