Mislaw Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Proszę o pomoc . Megane 3 grandtour w bagażniku ma na każdym rogu kółko do mocowania np siatki ale ma też inne dwa kółko między tymi symetrycznie po jednym z każdej strony na zdjęciu widać U mnie ich brakuje nam tylko dziurki z gwintem. Czy coś takiego będzie pasować. Czy to są one ? https://allegro.pl/oferta/renault-dacia-mocowanie-bagazu-ladunku-10159585231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uprox Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Witam. Nie wiem, co tam ma siedzieć, ale ten, co podałeś, na pewno Ci nie podpasuje. Tam nie ma normalnego gwintu w środku, tylko są jakieś sprężynki - jak włożysz jakiś cienki bolec i poruszasz na boki, to zauważysz, że ścianki się poddają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Ok . Dzięki za odpowiedź. Sprawdzę dobrze że nie kupiłem. Rozumie że też tego nie masz . Jak by ktoś miał coś co tam siedzi i mogł zrobić zdjęcie to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uprox Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Walczyłem z tym niedawno, pytałem nawet w serwisie, ale bez skutku. Też początkowo kupiłem i odesłałem z powrotem taki uchwyt Ostatecznie poradziłem sobie chałupniczo: mosiężny kołek rozporowy 6, znaleziony w szpargałach + oczko od naciągu. Działa, ładnie siedzi, trzyma siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 12 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Genialne w swojej prostocie i na pewno tańsze. Wielkie dzięki za podpowiedź. Trzeba będzie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 O jakich wy w ogóle mówicie dziurkach gwintowanych? Widać to na zdjęciach z pierwszego posta? "ma też inne dwa kółko między tymi symetrycznie po jednym z każdej strony" ja tam widzę tylko plastikowe wkręty od otwieranej podłogi bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uprox Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Nawet w manualu jest to opisane jako zaczep mocowania ładunku. Jeśli masz u siebie takie "wkręty", to wrzuć fotkę w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Tam są plastikowe śrubki, potrzebne jak się ma dzielony bagażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 @Uprox Mam tam wkręty trzymające w pionie tę część podłogi jak w poście @Leszek3 Zresztą autor posta też ma tak dzieloną podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uprox Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 No to się wyjaśniło. Ponawiam prośbę o fotkę takiego wkręta, pewnie wiele osób ma zdekompletowane, tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 19 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Mam dzielona podłogę ale brak mi tej czarnej płyty co jest pod spodem jak się podniesie od razu te 2 schowki . Uprox czy kołki 6 weszły ci ładnie całe bo mi nie chcą. Wystają parę milimetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uprox Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Parę milimetrów wystają, nie przeszkadza mi to, bo i tak kółko zaczepu wystaje ponad poziom podłogi. A same kołki możesz też przyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi