derk Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Witam Mam uszkodzoną przednią sprężynę w fluencie 1,6 benzyna, niestety nigdzie nie są dostępne :(. Numer katalogowy Sprężyny 540100049R. Może komuś zalegają takie sprężyny ? Ewentualnie ma jakieś inne rozwiązanie problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Na allegro jest pełno kompletnych amortyzatorów razem ze sprężyną. coś dobierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) https://www.iparts.pl Robiąc zmianę sprężyny wymień łożysko amortyzatora jeśli on jest jeszcze jest dobry - jedna praca. Edytowane 9 Marca 2022 przez jabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Polecam sprężyny Lesjofrs. Łożysko to podstawa. Najlepiej z amortyzatorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_Fluence Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 W dniu 9.03.2022 o 12:51, derk napisał: Witam Mam uszkodzoną przednią sprężynę w fluencie 1,6 benzyna, niestety nigdzie nie są dostępne :(. Numer katalogowy Sprężyny 540100049R. Może komuś zalegają takie sprężyny ? Ewentualnie ma jakieś inne rozwiązanie problemu ? Cześć, podpowiesz jak rozwiązałeś problem? Jakiego zamiennika użyłeś??? Ja właśnie z tym teraz walczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi