maniek1111 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Witajcie. Mam ogromną prośbę. Może ktoś mnie poratuje schematem oraz rozpiską kabelków w czerwonej kostce w Scenicu II ph I i ph II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Schemat dla SC II ph2: 261-radio, 1519-pilot przy kierownicy 0177_A3.PDF Kostki: SC II ph1 i na prawo SC II ph2 Jeżeli chcesz przerobić instalację dla poliftowego licznika i zmiany radia tuner list na update list to mam gotowego pdf jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Dziękuję bardzo. Jak zwykle można na Ciebie liczyć. Dokładnie chodzi o podłączenie update do licznika poliftowego. Jeśli mogę prosić to podeślij mi tego pdf'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 To jest pdf stworzony przez użytkownika Osa0597z scenic-forum.pl. Myślę, że nie ma nic przeciwko by go udostępnić tutaj. zmiana licznika Scenic II ph1 na ph2.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Jeszcze raz dzięki. Niestety jest jakiś problem. Po zmianie pinów brak wyświetlenia info z radia. Jest zegar i temperatura. Aha przy przyciskaniu klawiszy słychać pikanie w głośnikach. Jak zdiagnozować problem, macie pomysł? Czy program diagnostyczny coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ważne są prawidłowe połączenia między czerwoną kostką licznika a żółtą kostką radia. Musi być według schematu poniżej. Może potrzebne będą mostki. na 1-4 i 2-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Rozumiem. Dziękuję za info. Będę sprawdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Radio nie było przypadkiem z nawigacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Nie. Był tuner list. Zmieniony licznik na poliftowy i kupione radio update. Panowie, a czy w Scenicu II PH I też jest potrzeba zmiana pinów w ELM’ie żeby dostać się do Multimediów przez DDT4ALL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 W każdej marce jest potrzebna zmiana pinów i są one różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 W S I ph I nie ma CAN i Ddt4all oraz ELM się nie połączą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Kol. @aniewa to jest Scenic II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 2 godziny temu, aniewa napisał: W S I ph I Nie dość, że czytałem w telefonie to jeszcze bez okularów i takie kwiatki wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Znam to z autopsji. W dniu 7.04.2022 o 10:02, aniewa napisał: Ważne są prawidłowe połączenia między czerwoną kostką licznika a żółtą kostką radia. Musi być według schematu poniżej. Może potrzebne będą mostki. na 1-4 i 2-3 Jedno pytanie. Czy te połączenia są jeden do jeden tzn. mogę sprawdzić miernikiem przejście między pinami czerwonej i żółtej wtyczki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi