blackjack Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 mam tu coś co powinno wszystkich zainteresować http://www.meguiars.pl/forum/viewtopic.php?t=17 sam używam tych specyfików od jakiegoś roku i wciąż nie przestają mnie zadziwiać, naprawdę polecam, są warte swojej ceny!!! http://www.meguiars.pl/ [ Dodano: 2007-04-19, 00:36 ] a tak wygląda megi po kąpieli i nawoskowaniu Meguiar's NXT Tech Wax... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Panowie a co z wnętrzem? Tapicerka etc? Co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 blackjack, albo się myle albo jesteś jakoś związany z firmą MEGUIARS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 srodek odkurzam odkurzaczem i przecieram mokra scierka namocona woda :D ot tak calkowicie nietypowo z rzadka przejade pianka do szyb, dobrze sie spisuje na matowym plastyku tyle ze trzeba byc bardziunio szybciusim! inaczej zostana smugi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackjack Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 blackjack, albo się myle albo jesteś jakoś związany z firmą MEGUIARS. w pewnym sensie masz rację.... od czasu kiedy zacząłem używać tych mazidełek, mogę powiedzieć, że dość mocno się z nią związałem... 8-) ps. chłopaki sporo wiedzą w kwestii pielęgnacji samochodów a mixturki naprawdę są fest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Dzisiaj sprawdzałem produkty FORMULA 1 - wosk jest naprawdę rewelacyjny, aż byłem zdziwiony efektem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 a może takie cos http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=187277952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Szczerze ja bym drugi raz tego nie kupił. To jest po prostu tak jak pasta ścierna, lakier schodzi... zrobiłem na kawałku i opakowanie leży :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redrenata Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Dzisiaj sprawdzałem produkty FORMULA 1 - wosk jest naprawdę rewelacyjny, aż byłem zdziwiony efektem. Polecam. Szczerze się pod tym podpisuję. Dokładnie: Shine itt all (w czerwonej butelce) Auto nabiera połysku w mniej niż godzinę, można jechać po gumach i plastikach i nie zostawia białego pyłu . Cena ok 28 zł i moim zdaniem warto wydać te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ja akurat mam CARNAUBA car wax, a właśnie słyszałem że ten w czerwonej butli jest lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 a ja zakupiłem mano-sim do nowych lakierów z przesyłką 39 zł czekam na pogode o efektach napisze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 To ja polece co innego: http://www.autokosmetyki.pl/nano_goldcare_...ochodu,p91.html Ponoć produkt jest rewelacyjny, znajomy używał to mówił że rewelacja - niestety ja osobiście efektów nie widziałem, bo u niego nie byłem. Wlasnie kurier przyniosl mi to do domu. Moze w srode, moze w czwartek, jak beda juvenalia, wezme rano sciereczke i pojade nalozyc. A pozniej zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Czekamy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 musze sie wstrzymać znowu mnie stuknęli pod M1ale mam s..na ne uciekł bo warowałem przy moim cacku dosyał 300 zł mandatu przedni zderzak porysowany formalności w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 To smaruj bez zderzaka! Ja dzisiaj po poludniu jade swoje posmarowac, bo wreszcie jest pogoda... edit: No i nie posmarowalem. "Electronic Fault" pokrzyzowal moje szyki! Dziwne jest to, ze zawsze jak chce zrobic cos dla mojego samochodzika, to on wywija mi takie numery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi