Really Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Meganka przerywa stuka tylko na zimnym tak jak na tym filmie rozwiązał to ktoś bez dodawania rezystora na czujnik temepratury paliwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 9 godzin temu, Really napisał: rozwiązał to ktoś bez dodawania rezystora na czujnik temepratury paliwa ? Dotyczy to silnika o kodzie k9k 636 ; - koszt jest znikomy i metoda jest skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Really Opublikowano 29 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Naprawde nie ma innego sposobu bo generalnie auto z dnia na dzien tak zaczelo wczesniej tak nie bylo. ASO nie zrobi z tym nic ? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.1, 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 11 godzin temu, Really napisał: generalnie auto z dnia na dzien tak zaczelo wczesniej tak nie bylo. To mogą być całkiem inne przyczyny; - jaka moc silnika? - jaki kod silnika? - czy nie zatankowałeś syf paliwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Really Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Zalałem zwykłe ON na lotosie oznaczenie to k9k636 110km 2013r tak ja czytalem na froum jak odepnę kostkę od temperatury cieczy silnik chodzi idealnie na zimnym A i jeszcze był zmieniany rozrząd 400 km temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 29 minut temu, Really napisał: jak odepnę kostkę od temperatury cieczy silnik chodzi idealnie na zimnym Auto masz od nowości? - może rezystor już masz założony, tylko uległ awarii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Really Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 rezystora nie mam na pewno patrzałem, auto kupiłem w lutym mówię od tamtego tygodnia to się zaczęło dziać nagle od wtorku aż do teraz jest tak cały czas na zimnym REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 4 minuty temu, Really napisał: rezystora nie mam na pewno patrzałem, auto kupiłem w lutym Ta usterka występuje od nowości auta; - większość właścicieli jeździ z taką usterką bo uważa, że tak ma być, - zmień filtr paliwa na markowy, - zapewnij brak pęcherzy pomiędzy filtrem paliwa a pompą wtryskową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Really Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 wszystko zrobione z tego co wymieniłeś wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Do momentu zamontowania rezystora ; - możesz stosować zabieg z czujnikiem temperatury cieczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Really Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Dzięki wielkie wstawię ten rezystora i będzie spokój tylko szkoda ze turbina mi przez to poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 1 godzinę temu, Really napisał: szkoda ze turbina mi przez to poszła Awaria turbiny nie ma nic wspólnego z tym faktem; - zbyt duża ilość jazd po mieście i na krótkich dystansach, - zatkanie zbyt duże fap-a, brak wypaleń sadzy, - możliwość uszkodzenia pompy olejowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Really Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Raczej przez to szarpanie bo odrazu po odpaleniu jak już zaczęło go brać to nagle walło coś w trubinie aż dym z niej poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 26 minut temu, Really napisał: walło coś w trubinie aż dym z niej poleciał Czyli obecnie masz uszkodzoną turbinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Really Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Tak ale to dopiero uszkodziła się podczas tego odpalania takto była dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi