Spalek Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Karta jest sprawna, próbowałem nawet z drugą którą dostałem przy zakupie auta i jest to samo. Niektórzy piszą, że mogą odpalać auto na samym luzie bez wciskania pedału sprzęgła, więc gdzieś z pewnością można to wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Wystarczy przeczytać instrukcję obsługi. Napisali, że odpala się po ustawieniu lewarka skrzyni biegów w pozycji luz i naciskając hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) Baterie w karcie wymienione na nowe alkaliczne ? Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Kosmos2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spalek Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 @aniewa użytkuje samochód od 2009r nigdy wcześniej nie było problemów z odpalaniem, czy to na biegu czy na luzie, procedura odpalania jest codziennie taka sama.. @Kosmos2012 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Spalek napisał: Niektórzy piszą, że mogą odpalać auto na samym luzie bez wciskania pedału sprzęgła, więc gdzieś z pewnością można to wyłączyć Włączasz taką opcję w module UCH znajdującym się w kabinie. Potrzebny interfejs ELM 327 i program Ecutweaker na telefon lub Ddt4all na Windows. Ustawiasz odpalanie silnika bez udziału pedałów. Nie wiem tylko po co chcesz to wyłączyć skoro wcześniej piszesz, że rozrusznik pracuje a tylko silnik nie chce odpalić. Dla mnie to trochę zagmatwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Sprawdzałeś czujnik położenia wałka rozrządu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi