gipsiarz Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Zrobilem wersje bardziej czytelna. Oczywiscie to moze byc z napisem bialym i czarnym. Aha i to bedzie w formacie kolka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 A to kolejne dwie wersje, ale nie miałem juz zapału ich dopracować. NIech to będą szkice poglądowe. PS. Czy tylko format *CDR wchodzii w rachubę? GIMP w takim nie zapisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 nalepki w jednym kolorze zewnętrzne 2,75 za sztukę wewnętrzne 3,10 zakładając wymiar tych naklejek pomiędzy 15cm-20cm cena dobra, choć to tylko nadruk na klej. Ja osobiście preferuje wew (wiadomo zew inne warunki) i najchętniej jednak proponuje powalczyć z folią + transport a nie nadruk na folii....ale jak będzie tak będzie byle to ładnie wyglądało. [ Dodano: 2007-03-08, 23:13 ] A to kolejne dwie wersje odpuścmy auta w środku. Idea słuszna ale robi sie bochomaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Dokladnie, ja tez proponuje zaplacic troche wiecej ale miec wyciete z folli + transport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 odpuścmy auta w środku. Idea słuszna ale robi sie bochomaz a mi właśnie pasowały by moja kombiaczka po środku naklejki. No chyba, ze naklejek będzie tylko jeden typ bez możliwości ingerencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Typów można zrobić docelowo tyle ile jest modeli Meganek. Te zaprezentowane są zrobione na szybko i niedopracowane. Auto składa się ze zbyt wielu kresek co czyni go mniej wyraźnym. Nieco lepiej wyszła wersja z MII pokazana wcześniej. PS. Być może jednak lepiej jest zrobić naklejkę nie wskazującą na konkretny model. Lepiej mieć uniwersalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Tez uwazam ze lepiej bedzie jak kazdy bedzie mial taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soto74 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 zdecydowania propozycja gipsiarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Tutaj wedlug mnie auto ktore powinno wszytkim odpowiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 dobra , czytelna, prosta ale dla mnie osobiście poprosze zamiast auta znaczek Renault (zmniejszony) a nicka zwiększyć. Z daleka jadąc za tobą chciałbym na pierwszym planie wiedzieć kto jedzie a nie widziec rysunek autka, które widze w realu. Proponuje duuuuży nick zamiast auta a pod nim znaczek Renault. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Tutaj 3 wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 wycinana z folii ploterem przy zamówieniu min 50 sztuk koszt 5 zł za sztukę obojętnie na którą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Pozwolcie, ze teraz ja przedstawie swoja wizje. Prosta, czytelna, bez rozroznienia dla wersji. Jednakowa dla wszystkich, bez loga renault. Po co kolejne logo renault na aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 zdecydowania propozycja gipsiarza Mi ona przypomina płytę nagrobną :-P JAkoś nie mogę pozbyć się tego skojarzenia. Projekt Mr Tea wydaje mi się znacznie lepszy. Krzychu. Projekt pierwsza klasa, no może druga. Dla nas będzie ok, jednak dla niezrzeszonych, naklejka bez loga może zostać niezauważona. A może to tylko moje błędne rozważania? MImo wszystko - jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Lewy coz za skojarzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi