gipsiarz Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 zdecydowanie propozycja krzycha, ja bym chciał dwie na tylne boczne szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 przecież po to robimy tę naklejkę że by więcej użytkowników Megane zawitało mi sie wydawało że robimy wizytówke i nie mylimy tego z reklamą. Powinniśmy sie rozpoznać w innej części Polski, podejść, przywitać, zamrugać. Jeżeli jest to akcja promocyjna to proponuje podrukować ulotki i rozdawać na parkingach. Nadaj jestem za czytelnym niciem a nie adresem. [ Dodano: 2007-03-10, 15:28 ] Tutaj z nickiem drukowanymi i z napisem czarnym i wg mnie o to chodzi. Do tego dwa tony jaskrawszy niz kolor samochodu i będzie miodnie. [ Dodano: 2007-03-10, 15:31 ] Może powstrzymajmy się z wpisywaniewm swoich wyborów w tym wątku to nie swój wybór bo jeszcze nie ma z czego wybierać ale pomoc w projekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Pozwole sobie tutaj przytoczyc naklejke krc. Bez nicku z malym adresem www Wedlug mnie tu chodzi o to abysmy sie mogli znalezc wsrod tysiecy megane A jak chcecie reklame dla forum to moze napis na cala szybe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ja przyglądam się tym wszystkim projektom ,to najbardziej przypadł mi do gustu pomysł Krzycha . :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Vivaldi masz rację zbłądziłem w swoim dążeniu do reklamy racja jest jednak w tym aby był widoczny nick bo dzięki temu będziemy rozpoznawalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Krzychu - ja bym zmienił kolejność 1. Forum megane 2. Adres strony 3. Nick Ale jakieś małe logo też bym dorobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Wydaje mi sie, ze warto przedluzyc termin nadsylania projektow, bo temat sie mocno ozywil. Moze do konca przyszlego tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Krzychu. A co by było gdyby Twój projekt wstawić poprostu w znaczek renówki albo tło pod nim było w kształcie znaczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 aby był widoczny nick bo dzięki temu będziemy rozpoznawalni lejesz miód na moje serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Krzychu - przerobiłem trochę twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Twój projekt wstawić poprostu w znaczek renówki albo tło pod nim było w kształcie znaczka. idea słuszna, boje sie tylko że sie ze znaczka Reni ramka zrobi, taka bez sensu z deka, ale kto wie może i by to jakoś wyglądało. Pokombinować trzeba w sensie wlepy w kształcie znaczka Renault. W dolnej podstawie czyli we V adres www.... a w śrdoku w najszerszym miejscu widoczny nick natomiast w górnej części ^ renault Megane po 1 nazwie w odnoge. Sam znaczek nie wypełniony, same kontury. NIech sie ktoś pobawi w corelu. Jak na razie dla mnie projekt gipsiarza wpisany w okrąg jest OK, teraz trzeba go wpisać w znak Renault. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 boje sie tylko że sie ze znaczka Reni ramka zrobi no nie do końca jeżeli znaczek będzie nawet w innym odcieniu czy kolorze to napis mógł by troszke nawt wyłaźić za obrys znaczka. Pomysł prezesa też jest dobry. Wszystko w nim znalazlem. Moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Prezes jak już przerabiasz to pomyśl aby Megane był użyte tylko raz (będzie więcej miejsca) ja niestety nie mam tak specjalistycznych programów)co o tym myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Mi do tej pory najlepiej podobał się projekt owalny MrTea i ostatni Prezesa oba z nick-iem 8-) . Ja również w chciałbym aby ta naklejka byla znaczkiem rozpoznawczym na trasie a nie reklamą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi