Robak Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jednakowa dla wszystkich, bez loga renault. Po co kolejne logo renault na aucie? moim zdaniem tu trafiłeś w sedno ja będę głosował za tym projektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Lewy coz za skojarzenie TAk jakoś wyszło Twoja propozycja jest podobna do tej Mr Tea, jednak w tamtej fajnie przeplata się napis ze znaczkiem. Jest, jakby to powiedzieć, bardziej profesjonalna, zaawansowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 [Cięcie] Troche trudno znalezc czas zeby dopracowac to do konca. Sam nie jestem z tego zadowolony Proszę nie cytować 1:1 postu, na który się odpowiada bezpośrednio pod nim - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 My tu gadu, gadu a chetnych jakos nie ma za duzo. Moze sie ruszy, jak juz bedzie wybrany projekt i podana cena. Bo na chwile obecna to kiepsko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 No szczerze mowiac ja nie zamowilem jeszcze a na pewno to zrobie jak bedzie projekt gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jest kiepsko bo nikt nie wie czego się spodziewać. Będzie konkretny projekt, to i będzie można ocenić ilość chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 dokładnie tak też sądzę na razie (mało że tak powiem aktywni)użytkownicy narazie nie składają zamówień bo nie wiedzą na co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Tutaj 3 wersje Zdecydowanie środkowa' date=' ale nicka zrób drukowanymi i jak dla mnie OK. [ Dodano: 2007-03-09, 22:49 ] zdecydowania propozycja gipsiarza mi też to wygląda bardziej na slogan reklamowy , ot : Krzysiek ma strone www.megane.com i sie reklamuje. Ja pozostałbym przy propozycji gipsiarza. Czytelny znak Renault + bardzo czytelny nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Tutaj z nickiem drukowanymi i z napisem czarnym. Jakos zmniejszylem troche aby sie tak dlugo nie ladowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 tylko że czarny napis na szybie jest NIEWIDOCZNY!!! lepiej biały co do projektu Krzycha przecież po to robimy tę naklejkę że by więcej użytkowników Megane zawitało na nasze strony do tego sami się będziemy rozpoznawać projekt Krzycha wygląda profesjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ja pozostałbym przy propozycji gipsiarza. Może powstrzymajmy się z wpisywaniewm swoich wyborów w tym wątku. JA jestem za inną, ale poczekajmy do ankiety. Sugestie mile widziane, a wybór pozostawmy ankiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ja nie chce oceniac teraz innych projektow ale adres musi byc czytelny, bo nikomu nie bedzie sie chcialo domyslac co tam jest napisane. Dla fanow loga renault, zrobie druga wersje mojej naklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 to chłopaki wkoncu jaka nalepke wubieramy?? bo watek juz sie zrobil strasznie dlugi ale porozumienia nie widac. Na moj gust dobrym pomyslem jest projekt "krzycha" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 CzEkCzEk, w poniedzialek zostanie ogloszona ankieta i dopiero wtedy bedzie decydowac, ktora naklejka stanie sie nasza wizytowka. Bedzie ogloszenie na stronie glownej informujace o ankiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 [shadow=green:d5716079a3] naklejka bez loga może zostać niezauważona[/shadow:d5716079a3]. nie koniecznie jeżeli naklejka będzie umieszczona z tyłu na klapie np. to jadący za samochodem przeczytają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi