Andrzej-2010 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 56 minut temu, malyna999 napisał: Po wymianie rozrządu wszelkie dolegliwości auta zniknęły. Wymiana łącznie z kolami faz rozrządu oraz elektrozaworem kzfr???? - 17 grudnia 2022 pisałem o potrzebie wymiany rozrządu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna999 Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Tak dokładnie z kołami faz rozrzadu ale bez zaworu. Miałem cały czas ryzyko awarii silnika a od wymiany cisza. Doszedł kolejny problem u mnie z cieknącym olejem z węża do intercoolera. Albo turbo albo pierścienie. Dlatego założyłem drugi temat z pytaniem o wartości kompresji silnika jakie powinno być wlasciwe. Niestety bez odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 5 godzin temu, malyna999 napisał: Dlatego założyłem drugi temat z pytaniem o wartości kompresji silnika jakie powinno być wlasciwe. Niestety bez odzewu Chyba tam jakaś odpowiedź była, sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna999 Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 5 godzin temu, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Chyba jednak nie... Oprócz twojej o przypomnieniu o dawnych tematach😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 51 minut temu, malyna999 napisał: Oprócz twojej o przypomnieniu o dawnych tematach😛 To nie mój post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna999 Opublikowano 18 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Ok masz rację nie twój. Nie zmienia to jednak faktu że odpowiedzi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi