kuba130000 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Cześć, obszukałem się, ale właściwie nie znalazłem nic na ten temat. Czy w Megane III phI można ustawić tak, aby po zamknięciu/odblokowaniu zamka kartą był jakiś dźwięk? Auto ma alarm, ten alarm to takie piszczenie, podejrzewam, że jest to ta sama syrenka (?) co w Megankach z handsfree i piknięciu przy oddaleniu się od auta. Ja jednak nie mam HF, ale ciekawi mnie, czy można sobie takie piknięcie włączyć przy otwieraniu/zamykaniu auta. Ktoś coś o takim czymś słyszał? Szukałem w BCM w Doorlock, ale tam w sumie nie ma nic co by wskazywało na sygnał dźwiękowy zamykania/otwierania. Jestem przyzwyczajony że w poprzednim aucie po zablokowaniu auta był sygnał dźwiękowy (tutaj akurat krótkie pierdnięcie klaksonu) i to oznaczało też prawidłowe zamknięcie wszystkich drzwi, a w Megance cisza kompletna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Kiedyś przeglądałem ustawienia UCH i nie znalazłem takiej opcji. Dźwięk tylko przy hf, pilotemto tylko mrugnięcie kierunkowskazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi