dwazero Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 zawsze wydawało mi się,że orlen= syf jakoś bardziej podchodziło mi albo shell v power 95 albo BP a orlen to unikałem i tak w sumie.Raz zatankowałem poprzednie e46 na orlenie diesla i przymuliło po tankowaniu mi auto gdzie na innych stacjach nigdy nie miałem takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 No to żyłeś w błędzie. Benzynę Orlen ma dobrą. Jak chcesz wysokooktanowe paliwo to tak jak napisałem Verva 98 albo vpower racing 100. zwykly vpower to zwykle 95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 To nie jest przypadkiem tak, że BP, Shell i inne sieci stacji te podstawowe paliwa to i tak mają z Orlenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Mają z Orlenu ale stosują inne dodatki/uszlachetniacze. Według ich zaleceń jest to przygotowywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 akurat bp ma swoje paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) Wszystkie paliwa w Polsce, poza Shell vpower racing 100, są z produkcji polskich rafinerii. Edytowane 23 Marca 2024 przez Sarna1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 panowie a ogólnie mając do wyboru shell i orlen jest sens jezdzić 10km dalej na shella? bardziej chodzi o jakość czy jeden pic czy to orlen czy shell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Zastanawiam się czy istnieją jeszcze tzw. stacje paliw po GS-ach. Obostrzenia co do zbiorników chyba wymusiły wymianę na nowe zbiorniki. Przez to nawet na małych, nie sieciowych stacjach paliwa muszą spełniać wymogi jakościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 26 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 (edytowane) Milion kierowców ma problem z paliwem E10. Co na to rząd? REGULAMIN Forum się kłania pkt 6 - Prezes Edytowane 27 Marca 2024 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 26 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 W dniu 23.03.2024 o 18:54, dwazero napisał(a): jest sens jezdzić... Nie ma sensu. Ja użytkuje auta od 33 lat i nigdy ani w Polsce ani za granicą nie miałem problemu z paliwem. Nigdy jednak nie tankowałem na stacjach typu PGR. Zawsze stacje sieciowe, bez względu na banderę. Cała gównoburza z E10 jest mniej więcej tyle warta co ta sama gównoburza przy wycofaniu benzyny Pb. Ale poseł PiS troszczy się o naród bo kogóż tak słodko się okrada jak naród. A ojczyznę dojną właśnie raczył zabrać im pan. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 27 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Paliwo E10 do jakich aut? – co naprawdę musisz wiedzieć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi