dwazero Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Witam Panowie mam pytanie czy montował ktoś taki przekaźnik może już? https://allegro.pl/oferta/przekaznik-czasowy-spryskiwaczy-lamp-xenon-swiatel-6436898227 planuje taki zakupić,ale nie wiem jak go podłączyć.Czy,żeby go podłączyć to musi być w pobliżu jak pompki spryskiwaczy w zbiorniczku? bo tam trzeba wziąć zasilanie bodajże.Najlepiej jak by dało się to w skrzynkę bezpieczników włożyć,żeby tak ''chamsko'' nie leżał koło zbiorniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Kupuj, będę miał czas to Ci zrobię rysunek - schemat co, jak i gdzie podłączyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 utrudniasz sobie, jak masz mniej niż poł zbiornika to pryska świateł. Po drugie, ja nie będziesz przyciskał dłużej niż ok sekundę to też nie zdąży się załączyć pompka. Sam tak robię pulsacyjnie i jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi