omega Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Witam, Panowie, na stronie gov.pl możemy po wpisaniu numeru rejestracyjnego sprawdzić normę spalin. Jest tam także pole TYP gdzie u mnie mam Z Co ta litera Z może oznaczać? Bo źle mi się kojarzy. https://imgbox.com/ozUpdooS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 (edytowane) Tak sobie myślę, że to "Złomowanie" Edytowane 26 Lutego 2024 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 (edytowane) To jest oznaczenie typu chyba wg producenta. Dla mojego Megane 4 mam RFB Edytowane 27 Lutego 2024 przez Pepone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Hmm na to nie zwróciłem uwagi. Ale za to przechodziłem ścieżkę z źle wpisaną normą euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Ja też mam w polu typ wpisane "Z". Na stronie historiapojazdu.gov.pl nawet tytuł raportu zawiera to oznaczenie – RENAULT, Z, FLUENCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi