makintosz Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witam, Mam pytanko, ostatnio udało mi się ściągnąć aktualizację r-link 2 wersja 2.2.19.300, i na tym koniec? ktoś ma nowsze aktualizacje? Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papiok Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Hehe wszyscy którzy tu zaglądają mają nowszą niż 2.2.19... wystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Można zmienić 2.2 na 3.3 jak pisze @Papiok . Edytowane 31 Marca 2019 przez Komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykxp Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Teraz w serwisie jak ktoś miał 2.2 wgrywają 7.0 tak było w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Dnia 31.03.2019 o 23:20, Komarek napisał: 3.3 jak pisze @Papiok . Mógłbym prosić o wskazówkę, instrukcję? Dnia 31.03.2019 o 23:18, Papiok napisał: wystarczy poszukać Mógłbym prosić o pomoc?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Poszukaj w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Komarek napisał: 2 minuty temu, Komarek napisał: a tak w skrócie, da się zainstalować z poziomu pendrive , pobrać zgrać ? czy wymaga to ingerencji kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Wymaga wsadu na pendrive. I odblokowania pewnych rzeczy przez np.ddt4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 7 minut temu, Komarek napisał: I odblokowania pewnych rzeczy przez np.ddt4all Czy mógłbyś jakoś w krokach to opisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jeśli nie masz zielonego pojęcia o tym , nie rób tego sam. Poproś kogoś bardziej obeznanego w temacie. Poczytaj też temat który zalinkowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Czy ktoś napisze jak to zaktualizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Jaką masz wersję oprogramowania? Jaki konkretnie problem? Instrukcję aktualizacji systemu znajdziesz tutaj: https://easyconnect.renault.com/uploads/files_rlink2/user-guide-RLink2-upgrade-PL.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Mam wersję 2.2 .19.300 chciałem przejść wyżej aby móc uruchomić android auto jak wejdę w aktualizacje na stronie my renault to mam aktualizacje tylko taka .19.300. jak przejść na 3.3 rok produkcji grudzień 16 rok .ekran 8.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 oficjalnie się nie da. Możesz przejść na wersję 7. jednak przez serwis. Możesz dłubać sam w systemie i zrobić nieatoryzowaną aktualizację, jest instrukcja na forum. Poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztywniutko Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Czy ktoś w ostatnim czasie aktualizował w ASO R-Link 2 z wersji 2 do 7? Od grudnia chcę dokonać aktualizacji, a ASO twierdzi, że mają przez jakiś czas zablokowaną taką możliwość i ciągle piszę i dalej to samo. Minęło już 2 miesiące. W związku z tym chciałem porównać, czy tylko moje ASO tak twierdzi, że nie może, czy tak jest rzeczywiście? Samochód już po gwarancji, ale aktualizacja jest mi potrzebna z uwagi na problemy z godziną i gps. Aktualizacje na my renault nie pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi