mkrupinski Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 46 minut temu, sylwekdm napisał(a): Reszta w tym temacie: https://megane.com.pl/topic/87831-aktualizacja-tomtom-202206-r-link-2/?do=findComment&comment=627153 Faktycznie temat samej aktualizacji RLINK2 ogarnięty, więc pytania co do nawigacji już puściłem pod tamtym wątkiem. Dzięki za patch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Gdzie mogę znaleźć wersję 9.037? Link podany przez sylwekdm już nie jest aktywny. Aktualnie mam wersję 9.034.611. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Update: Udało mi się zainstalować wersję 9.0.37 po konsultacji z sylwekdm, dzięki za pomoc. Zauważyłem jednak, że nadal występuje problem ze dźwiękiem: Po włączeniu biegu wstecznego radio gra ciszej (dobrze), ale po wyłączeniu nie wraca do pierwotnej głośności. Mam pytanie: Czy można wgrać radary tak aby były widoczne podczas używania Android auto? Edytowane 22 Stycznia przez ABCMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) W dniu 22.01.2026 o 08:10, ABCMegane napisał(a): ale po wyłączeniu nie wraca do pierwotnej głośności. Ta właśnie wersja miała to naprawać i nie naprawiła. U wszystkich jest tak samo. W dniu 22.01.2026 o 08:10, ABCMegane napisał(a): Czy można wgrać radary Doprecyzuj. Gdzie chcesz widzieć te radary? Na desce rozdzielczej? Edytowane 25 Stycznia przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Odnośnie fotoradarów, chciałbym mieć aktualną mapę integralną z R-Link i z aktualną bazą fotoradarów, jak i z info o korkach. Jednak nie jest to możliwe. Rozważam używanie innej aplikacji. Jakie polecacie? Yanosik, TomTom, WAZE? W Google maps są widoczne fotoradary, ale tylko punktowe, nie ma tych od pomiaru odcinkowego jak i czerwonych świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mattman Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Witam, Mam wersje oprogramowania 9.0.34.616 wersja startowa 5476. Jakiś czas temu na forum znalazlem aktualizacje z wersji 7.0 na obecną i ją wgrałem. Wszystko generalnie jest w porządku z wyjątkiem problemów z dźwiękiem (samoczynnie przycisza dźwięk przy czujnikach i pomaga tylko wsteczny do powrotu do normalności). Skoro nowy soft powinien naprawić ten błąd, to czy z moim obecnym jest możliwe wgranie 9.0.37? Nie spowoduje to żadnych problemów z działaniem? To samo pytanie mam jesli chodzi o mapy. Z reguły i tak korzystam z carplaya, ale fajnie było je zaaktualizować. Będę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam 1409f0ed-637f-47af-828f-04e061e87d35.jfif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel-5555 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Witam Mam w moim Megan 4 z 2017 roku R-Linka 2 w wersji 7.0.24.16 i chciałem zaktualizowac do najnowszej wersji 9.0.37.21 i doszło do 1M i zwiesiło sie i przez godzine nic a wiec pomogło odlaczenie aku. i wróciło do poprzedniej wersji troche boje się zeby całkiem nie uwalić systemu i podobno bezpieczniej jest przejsc na wersje 8 i dopiero na 9 . ma ktos moze sprawdzona wersje 8 która pomogła by mi przejsc nastepnie na 9 . za pomoc z góry dziekuje Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barReno Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja A jaką masz wersję oprogramowania startowego? Zgodnie z procedurą, to najpierw powinno się zaktualizować BOOT i dopiero oprogramowanie. Dla większości jednostek max zalecane jest 9.0.34. Trochę takich aktualizacji już przeprowadziłem i wszystko funkcjonuje poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 18.05.2026 o 22:43, pawel-5555 napisał(a): wersje 8 która Można od razu z 7 na 9. Gdzie była robiona 7? Bo fabrycznie w aucie z 2017 roku byłon 2.2 max 3.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszin Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Czy te linki do aktualizacji rlink są aktualne? https://mega.nz/file/JIlzCADL#Rw7QOopct557C7XoC2kfn81H7gk8zR8ZKPgZ8AXpuzI https://mega.nz/folder/6ZNywAIb#PggWmvCYA4cu4r37P7zkWw Chce zaktualizować w moim kadjar rlinka z wersji 7.0.24.161 wersja oprogramowania startowego 5615 do wersji 9.0.xx. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dkdkdikej Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Renault megane gt 2017 (v9.0.35.506) - Wersja oprogramowania 5708 oprogramowanie startowe. Szukam skryptu i map Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) W dniu 3.08.2026 o 14:31, Dkdkdikej napisał(a): (v9.0.35.506) Poszło na priv. Edytowane 4 Sierpnia przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwid Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu W dniu 3.08.2026 o 14:31, Dkdkdikej napisał(a): Renault megane gt 2017 (v9.0.35.506) - Wersja oprogramowania 5708 oprogramowanie startowe. Szukam skryptu i map Witam, również szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi