damian2011 Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Witam mam taką przypadłość ,że po przekroczeniu prędkości ok 120km słychać dźwięk prawdopodobnie przekroczenia prędkości. Takie "pik pik" i występuje co jakiś czas po zwolnieniu poniżej tej prędkości dźwięku nie ma. Dźwięk na pewno jest z licznika i mam pytanie jak to wyłączyć pyclipem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Wyłącz w liczniku parametr "Oversped buzzer presence". Masz ustawione przypomnienie o przekroczeniu prędkości, chodzi o kraje arabskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian2011 Opublikowano 28 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 (edytowane) A gdzie ten parametr znajdę bo u mnie nie widzę tego. Edytowane 28 Maja 2024 przez damian2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 W zależności od ecu licznika ten parametr może nazywać się "Presence survitesse". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian2011 Opublikowano 29 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Temat rozwiązany dziękuję za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi