rowin91 Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Hej kupiłem ostatnio auto i mam taki dziwny problem. Często jak auto stoi długo i ruszam to przy puszczaniu sprzęgła dziwny dźwięk trochę pojade około 2km i jest wszystko igła. Dźwięk przypopina jakby się na postoju kołami kręciło prawo lewo jakby guma się napinała i puszczała. Nie jest to dźwięk stukania metalu. Przy tym dźwięku czuje drgania na pedale gazu. Czy to wina sprzęgła, koła zamachowego a może niski poziom lub brak oleju w skrzyni biegów? A może coś innego. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Może "ręczny" nie odbija przy spuszczeniu hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowin91 Opublikowano 30 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 W dniu 28.03.2025 o 21:09, jabrze napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Ręczny odbija bo na wsteczny nie ma problemu. Obstawiam teraz poduszki skrzyni biegów ma ktoś może jakaś instrukcje gdzieś do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 Wygląda mi na klejenie klocków do tarcz przez korozje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi