DawidObi Opublikowano 29 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2025 Cześć, pojawił mi się taki problem, że wysiadając z samochodu nie rozłącza mi elektryki. Światła świecą, słychać ciągłą pracę wentylatora. Temat zaczął się po wymianie chłodnicy. Odkryłem, że naciśnięcie 3/4 razy Start/Stop załatwia sprawę i jak otworzę drzwi to wtedy wyłącza te światła i wentylator. Czytałem na forum o tym, że wentylator może pracować po wyjściu z samochodu, ale to się działo również zimą i ten wentylator działał do rozładowania akumulatora. Spotkaliście się może z takim problemem ? Jakieś rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 29 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2025 Problem z wiązkami - czyszczenie wszystkich kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidObi Opublikowano 1 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2025 W dniu 29.05.2025 o 22:47, szwagier24a napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Zwykłe przedmuchanie czy jakieś środki warto by użyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Kurzu tam nie znajdziesz bo wtyczki i piny mają uszczelki, ale wilgoć wszędzie wchodzi. Najlepszy środek do tego celu to Kontakt 60. Po można przemyć alkoholem izopropylowym w spray. UWAGA: nie czyść kostki od sondy lambda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi