Tomsongraff Opublikowano 15 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2025 Witam, zamontowałem dzisiaj emulator blokady kierownicy ponieważ moja przestała działać. Problem w tym że przez chwilę emulator działał, chociaż na początku w ogole nie chciał odpalić.. Po złożeniu wszystkich plastikow na kolumnę emulator znowu przestał działać... ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2025 Może masz problem z kartą? Sprawdź porządnie bezpieczniki 5A i 5D pod kątem luźnych gniazd. Opis bezpieczników znajdziesz w dziale PLIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsongraff Opublikowano 15 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2025 (edytowane) Dzięki, sprawdzę. Dodam że udało mi się trochę pojeździć emulator działał niestety po zakluczeniu auta znowu przestał działać. Przez prawie godzinę się męczyłem żeby odpalić auto, odpinalem i wpinalem wtyczkę od emulatora. Zrobiłem chwile przerwy poszedłem do sklepu Wracam a auto pali za pierwszym razem... Może uda mi się dodać filmik jak się zachowywał emulator gdy się "popsuł" Emulator przy prawidłowym działaniu wydaje dźwięk jakby pstryknięcie aparatu, tu na filmie słychać że pstryka ale 10 razy więcej niż powinien. I w tym momencie wlaśnie auto nie chciało już odpalić, po odłączaniu i wpinaniu wtyczki zostało tylko zielone światełko i nie wydawał żadnego dźwięku.. 20251015_155134.mp4 EDYCJA: Chyba udało się rozwiązać problem. Wymieniłem cały moduł UPC, blokada kierownicy raz dostawała napięcie a raz nie. Póki co wszystko działa. Edytowane 15 Października 2025 przez Tomsongraff 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi