TKT Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Cześć wszystkim, próbuję zreanimować Megankę 3, 1.5 dci automat, mechanik zmienił mi dwumas i sprzęgło, pożyczyłem Clip żeby zrobić adaptację skrzyni ale mechanik się na Clipie nie zna 😞 jak próbował zrobić adaptację to wyskakuje błąd „ PROBLEM Z PRZEKAZEM, SKONTAKTUJ SIĘ Z INFORMATYKIEM PROCEDURA PRZEPROGRAMOWYWANIA JEST PRZERWANA” Czy ktoś z mazowieckiego może nam pomóc? (Oczywiście nie za darmo) lub jakiś bamiar na mechanika w mazowieckim? z góry dziękuję Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Problem jest taki, że to co próbujesz zrobisz odbywa się w formie komunikacji z serwerem Renault i służy do wgrywania nowego softwaru. To nie jest miejsce do adaptacji. Nie wiem jak działa nieoryginalny CLIP ale w wersji oryginalnej jak wchodzi się w menu automatycznej skrzyni po lewej stronie jest symbol książki w kółeczku w który się wchodzi i tam jest cała procedura co i jak w określonej sytuacji się robi po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKT Opublikowano 28 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Rozumiem,dzięki za info, a gdzie znajdę odpowiednią osobę lub warsztat który to zrobi? Edytowane 28 Stycznia przez TKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 16 godzin temu, TKT napisał(a): a gdzie znajdę odpowiednią osobę lub warsztat który to zrobi? Teoretycznie w każdym ASO Renault 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Zrób przyuczenie a nie przeprogramowanie. To akurat każdy lekko ogarniający CLIPa będzie w stanie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKT Opublikowano 1 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) W dniu 29.01.2026 o 11:58, Qbak napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Pomoże ktoś mi w tym np na kamerce na messengerze? Ani mój mechanik ani ja nie wiemy jak to ogarnąć 😩 Edytowane 3 Lutego przez TKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi