damian2011 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Po dzisiejszej nocy a było -19 samochód nie reaguje na włożenie karty. Słychać kliknięcie i wyświetla się komunikat "obróć kierownicę +start" nie zapalają się żadne kontrolki. Kierownicą ruszam wciskam start ale słychać tylko kliknięcia i brak reakcji. Nagrałem film jak to wygląda. Na nowym akumulatorze to samo. VID_20260202_185737.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Wygląda jakby nie puściła blokada kierownicy. Może na biegu ruszyć krok do przodu i poruszać kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian2011 Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Kierownicą mogę trochę ruszać nie blokuje się. Jak ruszam to nie ma tego charakterystycznego kliknięcia odblokowania jak było wcześniej. Poszukałem trochę w necie i zastanawiam się czy taki emulator by pomógł. https://allegro.pl/oferta/renault-emulator-blokada-kierownicy-scenic-megane-17587341500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi