Pongoo Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Witam, musiałem wyjąc obudowę akumulatora i sporo trzeba było rozkręcać, po podłączeniu zapomniałem podłączyć 2 przewody zasilania które są na obudowie akumulatora. Po podłączeniu przy próbie odpalenia samochód robi tylko cyk słyszalne w kabinie jak by od strony bezpieczników i nic. Jest niby wszystko dobrze podłączone a nie chce odpalić? Zanim podłączyłem kable to udało mi się podłączyć obd i na apce zobaczyłem 44 błędy ale nie zdążyłem usunąć bo beznadziejny obd mam ( zamówiłem już takiego pod pyclipa) Jakiś pomysł co zrobić? Obecnie jak by wszystko działa oprócz odpalania i szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Nie znam się ale pierwsze co bym zrobił to sprawdził wszystkie bezpieczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Sprawdź połączenia zaznaczone na zdjęciu poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pongoo Opublikowano 9 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Dobra ogarnięte, w komorze silnika poszedł bezpiecznik 25a, wymieniony i działa elegancko. Dzięki za podpowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi